معرفی وبلاگ
بسم الله الرحمن الرحیم خدایا..... یاریم کن نگاهم... در افق این فضای مجازی... جز برای تو....نبیند و انگشتانم ... جز برای تو ... کلیدی را فشار ندهند... *********************** وقتی به علاوه خدا باشی منهای هر چیزی زندگی می کنی. *********************** میلیون ها زن ایرانی در انقلاب سال 1357 با قدرت هر چه تمام تر پا در صحنه نهادند. حضور زنان در به پیروزی رسیدن انقلاب اسلامی چندین شکل داشت. برخی اخبار را گردآوری یا جزوه هایی را توزیع می کردند، بقیه به فعالان سیاسی مورد حمله یا زخمی ها پناه می دادند، بسیاری فعالانه در خیابان ها به راهپیمایی و تظاهرات می پرداختند، برخی تا آن جا پیش رفتند که در سنگر سازی در برابر نیروهای رژیم طاغوت کمک می کردند و حتی تعدادی از آنان اسلحه به دست گرفتند و به مبارزه پرداختند.
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 2112669
تعداد نوشته ها : 4398
تعداد نظرات : 99


 ...
... ...
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

شهيد در ماه ارديبهشت سال 1340 در روستاي پراچان از بخش طالقان در خانواده مذهبي و مستضعف ديده به جهان گشود. از خصوصيات بارز

شهيد فروتني و ايثار و از خود گذشتگي را نام برد او مقطع ابتدايي را در همان منطقه به اتمام رساند و دوران راهنمايي و دبيرستان را شهر آبيك

به پايان رسانيد.بعد از پايان خدمت سربازي در سال 1359 به استخدام اموزش و پرورش در آمده و در زمان خدمتش دانش اموزان زيادي را تزبيت

كرده و تحويل جامعه اسلامي داده است.

سه شنبه 1392/11/22
مجيد شهرياري:وي با كسب رتبه دو در سال ۶۳ در آزمون ورودي دانشگاه صنعتي امير كبير در رشته الكترونيك پذيرفته شد.سپس در سال ۶۷ باكسب رتبه نخست در رشته مهندسي هسته‌اي پذيرفته شد.و در نهايت در سال ۷۷موفق شدكه دكتراي خود را رشته تكنولوژي فناوري هسته‌اي را از دانشگاه امير كبير دريافت كند. وي پس ازاستعفا از دانشگاه اميركبير به خاطر نبود بستر مناسب براي همكاري وي در سال ۱۳۸۰ بهدانشگاه شهيد بهشتي پيوست. و در سال ۸۵ با راه‌اندازي دانشكده مهندسي هسته‌اي دانشگاهشهيد بهشتي به عضويت هيئت علمي آن درآمد.همراه با دكتر مسعود عليمحمدي، دكتراي فيزيك ذرات بنيادي و عضو هيات علمي دانشگاه تهران،از مشاوران ايران در پروژه مهم سزامي بودند.برگزاري دوره‌هايي چون «كارگاه آموزشي آشنائي با كدهاي محاسباتي راكتورهاي هسته اي» از جملهسوابق دكتر شهرياري بوده‌است. يكي از طرح‌هاي مهم دكتر شهرياري، طراحي‌هاي تئوريك مربوط بهساخت نسل جديد راكتورهاي هسته‌اي است كه بازتاب زيادي نيز در مراكز علمي جهان داشت. او از جملهكارشناس ارشد مبارزه با كرم رايانه‌اي استاكس‌نت بود.



يکشنبه 1392/11/13
جنگي كه در شهريور 1359ه ش توسط ديكتاتور معدوم عراق ،صدام حسين به مردم ايران تحميل شد؛ظهور اسطوره هايي رادر پي داشت كه غير از تاريخ صدر اسلام،در هيچ برهه اي از تاريخ بشرنشاني از آنها نيست.ومهدي زين الدين يكي از اين اسطوره هاست؛اسطوره ي زنده.  سال 1338 ه ش در كانون گرم خانواده‌اي مذهبي، متدين و از پيروان مكتب سرخ تشيع، در تهران ديده به جهان گشود. مادرش كه بانويي مانوس با قرآن و آشناي با دين و مذهب بود براي تربيت فرزندش كوشش فراواني نمود. داشتن وضو، مخصوصاً هنگام شيردان فرزندانش برايش فريضه بود و با مهر و محبت مادري، مسائل اسلامي را به آنها تعليم مي‌داد.نبوغ و استعداد مهدي باعث شد كه او دراوان كودكي قرآن را بدون معلم و استاد ياد بگيرد و بر قرائت مستمر آن تلاش نمايد. پس از ورود به دبستان در اوقات بيكاري به پدرش كه كتابفروشي داشت، كمك مي‌كرد و به عنوان يك فروند، پدر و مادر را در امور زندگي ياري مي‌داد.



يکشنبه 1392/11/13
در بامداد 21 فروردين 1378، امير سپهبد علي صياد شيرازي در حال خروج از منزل، به وسيله ي منافقين مسلح در پوشش رفتگر، در برابر ديدگان فرزندش به شهادت رسيد و منافقين كوردل، رسماً اقدام به اين جنايت هولناك را به عهده گرفتند. زندگي نامهشهيد در سال 1323، در شهرستان درگز ديده به جهان گشود و در سال 1346، موفق به اخذ درجه كارشناسي از دانشگاه افسري شد و سپس در بخش هاي مختلف ارتش، به ويژه در غرب كشور به وظيفه ي پاسداراي از كشور پرداخت. وي پس از طي دوره ي تخصص توپخانه به عنوان استاد، در مركز آموزش توپخانه اصفهان، مشغول به تدريس شد.     



يکشنبه 1392/11/13
تولد و كودكي

به سال ۱۳۳۲ ه.ش در خانواده‌اي مومن و مذهبي در يكي از محلات جنوب شهر تهران به دنيا آمد. دوران تحصيل ابتدايي خود را در دبستان اسلامي «مصطفوي» به پايان برد. ضمن تحصيل، به پدرش كه در بازار به شغل شيريني فروشي اشتغال داشت، كمك مي‌كرد. احمد در همان سالهاي نوجواني با شركت فعال در هياتهاي مذهبي و كلاسهاي قرآن در مساجد جنوب شهر، از ظلم و جنايات رژيم منحوس پهلوي آگاه شد و با سن و سال كمي كه داشت قدم به ميدان مبارزه با طاغوت گذاشت.پس از پايان دوره ابتدايي، در هنرستان صنعتي، شبانه به تحصيل ادامه داد و در سال ۱۳۵۱ موفق به اخذ ديپلم گرديد. سپس به خدمت سربازي اعزام شد و در شيراز دوره تخصصي تانك را گذراند و پس از آن، به سرپل ذهاب اعزام شد.



يکشنبه 1392/11/13
« محمود موقع انقلاب شاگرد ما بود و لي حالا استاد ما شد ، او به فيض شهادت رسيد ولي ما هنوز مانديم.»مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي ( دام ظلّه العالي)سردار سرتيپ پاسدار شهيد محمود كاوهبه سال ۱۳۴۰ ه.ش در مشهد مقدس، در خانواده‌اي مذهبي و دوستدار اهل بيت عصمت و طهارت(عليهم السّلام) متولد شد.



پنج شنبه 1392/11/10
سردار رشيد اسلام شهيد حاج حسين خرازى به سال ۱۳۳۶ در يكى از محله‌هاى مستضعف‌نشين شهر شهيدپرور اصفهان بنام كوى كلم در خانواده‌اى آگاه، متقى و باايمان متولد شد. از همان آغاز كودكى باهوش و مودب بود. در دوران كودكى به دليل مداومت پدر بر حضور در نماز جماعت و مراسم دينى، او نيز به اين مجالس راه پيدا كرد.از آنجا كه والدين او براى تربيت فرزندان اهتمام زيادى داشتند، او را به دبستانى فرستادند كه معلمانش افرادى متعهد، پايبند و مراقب امور دينى و اخلاقى بچه‌ها بودند. علاوه بر آن اكثر اوقات، پس از خاتمه تكاليف مدرسه به همراه پدر به مسجد محله – معروف به مسجد سيد – مى‌رفت و به خاطر صداى صاف و پرطنينى كه داشت، اذان‌گو و مكبر مسجد شد.



پنج شنبه 1392/11/10
تولد و كودكي به سال 1333 در خانواده‌اي مستضعف، مسلمان، متعهد و دردكشيده در خرمشهر متولد شد. پايبندي خانواده او (بويژه پدرش) به اسلام عزيز باعث گرديد كه از همان كودكي عشق به خدا و خاندان عصمت و طهارت(ع) در جان و قلب محمد ريشه دواند. از همين ايام وي تحت نظر پدر بزرگوارش به فراگيري قرآن مجيد پرداخت. فعاليتهاي سياسي – مذهبي فعاليتهاي سياسي – مذهبي شهيد جهان‌آرا از شركت در جلسات مسجد امام صادق(ع) خرمشهر شروع شد. واز همان زمان مبارزه جدي او عليه طاغوت آغاز شد. در سال 1348 – در سن 15 سالگي – تحت تاثير جنبش اسلامي به رهبري حضرت امام خميني(ره) همراه عده‌اي از دوستان فعال مسجدي‌اش وارد مبارزات سياسي شد. ابتدا به برپايي جلسات تدريس و تفسير قرآن در مساجد پرداخت؛ ضمن آنكه در مبارزات انجمنهاي اسلامي دانش‌آموزان نيز شركتي فعال داشت. در اواخر سال 1349 همراه برادرش به عضويت گروه مخفي حزب‌الله خرمشهر درآمد. افراد اين گروه با هم ميثاقي را نوشته و امضاء كردند و در آن متعهد شدند كه تحت رهبري حضرت امام خميني(ره) تا براندازي رژيم منفور پهلوي از هيچ كوششي دريغ نكرده و از جان و مال خويش براي تحقق اين امر مضايقه نكنند. 



پنج شنبه 1392/11/10
تولد : ۲۴ دي ماه سال ۱۳۴۲محل تولد : آبادان در خانواده‌اي متوسط و مذهبيتاريخ شهادت : ۱۳ مرداد ماه ۱۳۶۳محل شهادت : گلستان شهداء آبادان در اثر اصابت خمپاره دشمنمحل دفن : گلزار شهداي آباداندر ۱۴ سالگي با كمك برادر رشيد خود «شهيد مهدي فرهانيان» خود را مجهز به سلاح معرفت و بصيرت الهي كرد و با درك صحيح از وضعيت حاكم بر كشور و نيز ماهيت استكبار جهاني امپرياليسم،مبارزات خود را عليه ظلم هاي رژيم پهلوي آغاز كرد .اين شهيده بزرگوار با اوج‌گيري مبارزات مردم در جريان انقلاب اسلامي در تظاهرات و راهپيمايي‌هاي مردمي عليه حكومت شاهنشاهي شركت كرد و با پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي و تشكيل سپاه پاسداران به جمع اين خيل عاشق پيوست و دوره‌هاي آموزشي را با موفقيت به پايان رساند.و با آغاز جنگ تحميلي درشهر آبادان را ترك نكرد و دوشادوش برادران رزمنده به دفاع ازخاك كشورش پرداخت .



سه شنبه 1392/11/8
چمران از قلب بيروت سوخته و خراب تا قله هاي بلند كوههاي جبل عامل و در مرزهاي فلسطين اشغال شده از خود قهرمانيهاي بسياري به يادگار گذاشته و هميشه در قلب محرومين و مستضعفين شيعه جاي گرفته است .به گزارش گروه دفاع مقدس خبرگزاري « مهر» : دكتر مصطفي چمران در سال 1311 در تهران ، خيابان پانزده خرداد متولد شد. وي تحصيلات خود را در مدرسه انتصاريه، نزديك پامنار، آغاز كرد و در دارالفنون و البرز دوران متوسطه را گذراند؛ سپس در دانشكده فني دانشگاه تهران ادامه تحصيل داد و در سال 1336 در رشته الكترومكانيك فارغ التحصيل شد. چمران يك سال به تدريس در دانشكده فني پرداخت. وي در همه دوران تحصيل شاگرد اول بود. در سال 1337 با استفاده از بورس تحصيلي شاگردان ممتاز به آمريكا اعزام شد و پس از تحقيقات علمي در جمع معروف ترين دانشمندان جهان در كاليفرنيا ومعتبرترين دانشگاه آمريكا - بركلي - با ممتاز ترين درجه علمي موفق به اخذ مدرك دكتراي الكترونيك و فيزيك پلاسما گرديد.



دوشنبه 1392/11/7

محل تولد: روستاي گلبوي كدكن( تربيت حيدريه)تاريخ شهادت: ۱۹ اسفند ۱۳۶۳- مادر شهيد: در مقطع تحصيلي ابتدايي با اين كه همزمان با تحصيل كار هم مي كرد، نمره هايش هميشه خوب بود. يك روز گفت «از فردا اجازه بدين مدرسه نرم… اون مدرسه ديگه نجس شده!»علت را پرسيديم.با غيظ گفت: ديروز اين معلم طاغوتي رو با يك دختري ديدم كه …» از فردا گذاشتيمش مكتب به ياد گرفتن قرآن.شهيد برونسي در خاطراتش مي نويسد: در دوران سربازي و در پايان دوره آموزشي يكبار من را از طرف پادگان بردند بيرجند، جلوي يك خانه ويلايي بزرگ. گفتند از اين به بعد در اختيار صاحب اين خانه هستي!وارد خانه كه شدم دريكي از اتاق ها باز بود. گفتم يا الله، صداي زن جواني بلند شد:يا الله گفتنت ديگه چيه؟! بيا تو!زير لب گفتم خدايا توكل بر خودت. داخل كه رفتم، چشم هايم يكهو سياهي رفت… گوشه اتاق روي مبل، زن جوان بي حجابي لم داده بود. با يك آرايش غليظ و حال بهم زن!بلافاصله از اتاق زدم بيرون. گوشم بدهكار هارت و هورتش نشد…خدمتكارهاي خانم دنبالم بودند كه دوباره من را بكشانند داخل. ولي حريفم نشدند.وقتي موضوع به گوش مافوقم در پادگان رسيد، قرار شد به عنوان تنبيه تمام توالت ها را تميز كنم. اميدوار بودند زير بار نظافت توالت ها كمر خم كنم و كوتاه بيايم.اما وقتي ديدند حريف اعتقاد و مسلكم نمي شوند كوتاه آمدند.



دوشنبه 1392/11/7
تولد و كودكيبه سال 1333 ه.ش در شهرستان مياندوآب در يك خانواده مذهبي و با ايمان متولد شد. در دوران كودكي، مادرش را – كه بانويي باايمان بود – از دست داد. تحصيلات ابتدايي و متوسطه را در اروميه به پايان رسانيد و در دوره دبيرستان (همزمان با شهادت برادرش علي باكري به دست دژخيمان ساواك) وارد جريانات سياسي شد. فعاليت هاي سياسي – مذهبيپس از اخذ ديپلم با وجود آنكه از شهادت برادرش بسيار متاثر و متالم بود، به دانشگاه راه يافت و در رشته مهندسي مكانيك مشغول تحصيل شد. از ابتداي ورود به دانشگاه تبريز يكي از افراد مبارز اين دانشگاه بود. او برادرش حميد را نيز به همراه خود به اين شهر آورد. شهيد باكري در طول فعاليت هاي سياسي خود (طبق اسناد محرمانه بدست آمده) از طرف سازمان امنيت آذربايجان شرقي (ساواك) تحت كنترل و مراقبت بود. پس از مدتي حميد را براي برقراري ارتباط با ساير مبارزان، به خارج از كشور فرستاد تا در ارسال سلاح گرم براي مبارزين داخل كشور فعال شود.شهيد مهدي باكري در دوره سربازي با تبعيت از اعلاميه حضرت امام خميني( رحمت الله عليه ) – در حالي كه در تهران افسر وظيفه بود – از پادگان فرار و به صورت مخفيانه زندگي كرد و فعاليت هاي گوناگوني را در جهت پيروزي انقلاب اسلامي نيز انجام داد. 



دوشنبه 1392/11/7
نام : عباس بابايينام پدر : اسماعيل تولد : 14 آذر 1329محل تولد : قزوينراه يابي به دانشكده خلباني نيروي هوايي : 1348اعزام به آمريكا جهت تكميل دوره خلباني : 1349بازگشت به ايران : 1351ازدواج با صديقه (مليحه ) حكمت: 4 شهريور 1354فرماندهي پايگاه هشتم هوايي اصفهان (ارتقاء از درجه سرواني به درجه سرهنگ دومي) : 7/5/1360معاون عمليات نيروي هوايي تهران (ترفيع به درجه سرهنگ تمامي) : 9/9/1362افتخار به درجه سرتيپي : 8/2/1366تاريخ شهادت : 15 مرداد 1366محل دفن : گلزار شهداي قزوينطول مدت حيات : 37 سالنحوه شهادت : اصابت گلوله به پيكرش در حين انجام عمليات برون مرزي



دوشنبه 1392/11/7
شهيد احمد كاظمي در روز دوم مردادماه سال 1337 در محله كوچه‌ملا شهرستان نجف‌آباد متولد شد. آموختن علم را در سن 7 سالگي آغاز كرد و در سال 1358 ديپلم ماشين‌آلات كشاورزي را از هنرستان دكتر شريعتي گرفت. از همان آغازين سال‌هاي نهضت امام (ره) به خيل مبارزان پيوست و در سال 1356 در عاشوراي حسيني به علت شركت در تظاهرات بر عليه رژيم پهلوي به همراه سه نفر از دوستان خود دستگير و به مدت 15 روز شكنجه شد؛ اما به علت اين‌كه نتوانستند مدركي عليه او به دست آورند، آزاد گشت. بعد از رهايي، احمد مصمّم‌تر از قبل به مبارزه ادامه داد و مجدداً تحت تعقيب قرار گرفت و به ناچار مخفي شد. با پيروزي انقلاب به اتفاق شهيدان محمد منتظري، غلام‌رضا صالحي، غلام‌رضا يزداني، در دي‌ماه سال 1358 به سوريه رفت. تصميم داشت همراه با گروه‌هاي فلسطيني آموزش‌هاي چريكي را در كنار سازمان‌هاي فعال فلسطيني طي كرده و در جرگه مبارزان عليه رژيم صهيونيستي قرار بگيرد. اما حوادث كردستان او را مجبور به بازگشت به ايران نمود. كاظمي به همراه سرلشگر رحيم صفوي و شهيد خرازي صادقانه تلاش كردند تا امنيت به كردستان بازگردد.



دوشنبه 1392/11/7
شهيد سيد مرتضي آويني در شهريور سال 1326 در شهر ري متولد شد تحصيلات ابتدايي و متوسطه‌ي خود را در شهرهاي زنجان، كرمان و تهران به پايان رساند و سپس به عنوان دانش‌جوي معماري وارد دانشكده‌ي هنرهاي زيباي دانشگاه تهران شد او از كودكي با هنر انس داشت؛ شعر مي‌سرود داستان و مقاله مي‌نوشت و نقاشي مي‌كرد تحصيلات دانشگاهي‌اش را نيز در رشته‌اي به انجام رساند كه به طبع هنري او سازگار بود ولي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي معماري را كنار گذاشت و به اقتضاي ضرورت‌هاي انقلاب به فيلم‌سازي پرداخت:



دوشنبه 1392/11/7
X